Nå er vi litt lei, men har håp og humør!

Etter å ha vært gjennom dagens strabaser i et forsøk på å komme seg til København har nå 7 av deltakerne ikke klart det ennå.

2 kom seg avgårde fra Oslo på dagen og 2 til nå i kveld med Norwegian som på en eller annen måte klarer å fly til København, men SAS tydeligvis ikke gjør det. Dette finnes det helt klart grunner til, men deltakerne er nå temmelig lei.

Litt av grunnen ser vi i denne mms rapporten fra Gardemoen:
"Det er bra stemning enda etter 14 timer på reise og SAS som nekter å ta bagasjen vår ut av flyet som gjorde vendereis med oss over Sverige tidligere i ettermiddag. Litt frustrerende, men vi håper vi når nattbussen fra Oslo til København - Helsing fra oss på Gardemoen."Det har blitt endel skrankehenging i løpet av dagen. Og noen har lettere for å underholde seg selv og andre.
Litt usikker på hvorfor, men bildet har en følgetekst som sier følgende:

"Endelig fikk vi noe å drikke av en hyggelig mann". Så da sier vi tusen takk til han!I bloggende stund er det bare å håpe på at de 7 deltakerne på Gardemoen, la oss kalle de Gardemoen-gjengen, endelig får bagasjen sin ut fra SAS. Deretter starter stresset ned til sentrum for så å gå på nattbussen til København.
Så hvis alt klaffer er de fremme der kl. 07.00 imorgen tidlig - ganske nøyaktig 24 timer etter at de gikk ut døren hjemme - ikke dårlig - eller jo det er dårlig.

God natt og sov godt på bussen til København - håper vi...

vi blogges imorgen ved 10 tiden...............

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits