Wonderful Copenhagen

Sjelden har det vært bedre å være norsk i Danmark.

Når har Grmstad og Stavanger gjengen kommet til Kastrup. Det tok bare 25 timer (ironi) med bil, buss, taxi, tog, en tur opp i luften og ned igjen på samme sted med fly og til slutt nattbuss. Gjengen er veldig frustrert på SAS som nektet å utlevere bagasjen i 4,5 time. (de var ombord i SAS fly, men måtte snu over sverige pga. askesky.). Disse timene med "lås" bagasje medførte at de ikke lot seg gjøre og booke om til Norwegian som hadde flyvning. 2 av deltakerne hadde billett med Norwegian og kom vel frem til Kastrup igår kveld.

Etter å ha sittet hele natten på en buss er gjengen (7 pers.) litt mindre sprudlende og skravlete enn vanlig. Men de er svært optimistiske og har tro på at både de selv og cargoen kommer vel frem til Grønland idag. (cargoen består av pulker, ski, mat osv. og er sendt for mange dager siden, men er også blitt "aske-forsinket").

Etter denne kompliserte turen, blir nok de 600 kilometerne over isen bare en lek.følg med.............

2 kommentarer

liv

23.apr.2010 kl.08:14

godt å høre at de har kommet så langt ialle fall - mer enn spent på fortsettelsen !! liv

Ellen Døssland

23.apr.2010 kl.08:19

Kjempe fint at dere har kommet dere til Kjøben. Jeg har fulgt med i spenning. Bloggen er kjempe fin og jeg gleder meg til å følge med på turen. Til Elin, det var veldig fin artikkel i DT i går og flott bilde. 3. trinn hadde snakket om turen på skolen og sett på kartet. Vi er stolte av deg :-). God tur alle sammen

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits