Utstyret er ankommet - avgang søndag morgen!

video:lrdag

{Siste nytt fra Grønland er at utstyret har kommet. På grunn av de siste dagers flykaos, ble det satt opp ekstra fly til Grønland. Derfor var det med stor begeistring av mendingen om at cargoen (ski, mat, osv.) var ankommet.

Nå er det klargjøring og ompakking i pulker og sekker og ekspedisjonen legger ut tidlig imorgen - søndag. Dette var gledelige nyheter for alle.Sjelden har synet av en helt stappfull henger vært så gledelig
.

Deltakerne har brukt ventetiden godt til bl.a. å trene på å sette opp teltene med tykke votter. Det nytter ikke å bruke bare hender i - 20C til - 40 c. Oppsetting av telt skal gå raskt, nå alle er slitne, sultne og kalde.Telt trening på høyeste nivå (skulle det dukke opp bilder senere i løpet av ekspedisjonen hvor du ser denne luen er det garantert Kristine) - topp innsats, og med votter.Deltakernehar forsøkt å få tiden til å gå, men de venter på utstyret har de naturligvis vandret litt i området rundt brakkene der de bor. Her ser vi Ada utenfor den lokale supermarkedet (butikken holdt på å gå tom for varer pga. flyproblemene - og hyllene ble enda mer slunkne etter at jentene gjorde et grovt innhogg i vare-utvalget fredag kveld).

Småjusteringer mens de venter, Cecilie styr på et Stine Sofies Stiftelses merke på jakken sin

Hadde det ikke vært for at utstyet nå er kommet, så haddet dette muligens vært kveldens program

Ekspedisjonsmat - nam nam!

Sist, men ikke minst har vi gledelig nyhet som gjelder Stine Sofies Stiftelse:

Stine Sofies Stiftelse er tildelt John Ingolf Alvheims ærespris for 2011

Det er med stor glede Stiftelsen mottok følgende brev fra Fremskrittspartiets ledelse:

Gratulerer med John Ingolf Alvheims ærespris for 2011!
"Stine Sofies Stiftelse ble i sin tid opprettet for å bekjempe noe av det verste en kan tenke seg ? voksnes vold og overgrep mot barn. I ett samfunn basert på rettsikkerhet har det vært for lett å fokusere på de kriminelles rettigheter i stedet for ofrene og deres pårørende. Stine Sofies Stiftelse bidrar til at samfunnet ikke lenger får lov å glemme at det bak hver overgriper finnes et offer og en familie. De skal også ha rettigheter. Stiftelsen bærer sitt navn som en daglig påminnelse om ufattelige tragedier og om et arbeid som aldri må stoppe opp. De enkeltpersoner som ut fra idealistiske grunner i sin tid startet stiftelsen har i tråd med John Ingolf Alvheims ånd gjort en innsats for sine medmennesker ut over det som kan forventes. Stine Sofies Stiftelse er en verdig mottaker av John Ingolf Alvheims Ærespris for 2010."

Prisen består av Diplom, et fat og en sjekk på kr. 50 000,-

Prisen er tildelt Stine Sofies Stiftelse for 2010, og deles ut lørdag 24. april under banketten på Fremskrittspartiets Landsmøte. Denne finner sted på Clarion Oslo Airport Hotel på Gardermoen. Banketten har ca 500 deltagere.

Med vennlig hilsen
Fremskrittspartiet
 
Geir A. Mo
Stabssjef
Ansvarlig redaktør FrP Media


John Ingolf Alvheims ærespris er en utmerkelse opprettet av Fremskrittspartiets (Frp) landsstyre den 20. februar 2005. Prisen utdeles på partiets landsmøte og tildeles enkeltpersoner, grupper eller organisasjoner som har gjort eller som gjør en ekstraordinær innsats for å bedre livskvaliteten til sine medmennesker. Prisen består av et diplom og 50 000 kroner.
Prisen ble første gang delt ut på Frps landsmøte den 21. mai 2005, av partiets helsepolitiker John I. Alvheim selv. Alvheim døde i desember samme år.
Statuttene for æresprisen fastsettes av Frps sentralstyre. Styret velger også en jury på tre personer. Alvheim var medlem av denne juryen inntil sin død. Politisk aktive medlemmer i Frp kan ikke motta prisen, men pensjonerte partimedlemmer er potensielle kandidater.

Tidligere prismottakere:
2005 - Slumsøster Marit Solli i Frelsesarmeen, for sin innsats for de fattige
2006 - Ola Ødegaard i Stiftelsen Rettferd for Taperne
2007 - Privatetterforsker Tore Sandberg
2008 - Kai Zahl, stifter av Dissimilis
2009 - Lise Karlsen, Evangeliesenteret
Ha en god lørdag kveld til alle - nytt fra Grønland kommer snart... (i natt eller søndag morgen).

}

6 kommentarer

24.apr.2010 kl.21:24

Hei til deg Aud Ingri. Jeg følger med. Er stolt av min barndoms venninne. Oj..sette opp telt med votter! Begynner å skjønne litt mer ...Min beste hilsen fra Ingjerd

Heidi Forfot Gjersvold

24.apr.2010 kl.22:02

Da får dere ha en riktig god tur!!!! mvh Heidi

Hilde Jordbakke

24.apr.2010 kl.22:42

Jeg er sååå glad på deres vegne, ha en fin kveld, og lykke til til dere.

En goood klem til Elin :)

Monica Eftevand

25.apr.2010 kl.00:05

Dere er noen tøffe jenter!

Håper dere får en fin tur med masse innholdsrike minner :)

Tone

25.apr.2010 kl.08:21

Aaaa, saa bra at dere ikke ble mere forsinket!!!! God tur og lykke til!!!

Stor klem til Unni! :)

Kirsten Marie Næss

25.apr.2010 kl.10:38

Så bra at dere er igang.At du er med på denne turen Else erskikkelig stolt av deg.

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits