Toppen er nådd - (2500 meter over havet!)video:toppen vn680054


Hei - nå er vi på toppen av breen!!
Magnhild tar seg tid til å ringe oss på satelitt for å fortelle at kl. 11.15 (lokal tid) - kl. 15.15 i Norge står de på det høyeste punktet på ruten.  De har gått 4 økter av 40 minutter og har 8 igjen, men det er spesielt hyggelig at Magnhild melder dette, da det er hennes arbeidsgiver Dana Petroleum Norway som har satt opp en "inspirasjonspremie" som gir Stine Sofies Stiftelse kr. 10.000,- i det øyeblikket dette høydepunktet er nådd.

De står der i sol og vindstille i minus 5 grader og nyter øyeblikket. Heretter er det nedover. Det meldes om formstigning etter siste dagers slit - Det verker her og der, men ingen klager fra denne gjengen nei!  Helsa holder og alle er i bra form idag selv om det går litt opp og ned.

Pulkene blir lettere, Magnhild anslår at de nå er 20 kilo lettere enn ved ekspedisjonsstart. 15 kilo med mat er borte pluss endel fellesutstyr. Det vil så at pulkene nå anslagsvis er nede i 40 kilos tyngde, og i tillegg blir det nå nedover og alt blir enklere - selv om dette heller ikke er gratis.

Vi gleder oss som alltid til neste telefon, og da dette er en rapport utenom det vanlige - kommer det ny rapport på slutten av dagen, men det er mange kilometer til!!!

En stor hilsen fra alle til Dana Petroleum Norway - tusen takk for gaven!Flere gladmeldinger:

De ansatte ved Tenenor Kristiansand - også kjent som Hjertebank-gjengen arrangerer imorgen (søndag) loppemarked og diverse salg til inntekt for stine Sofies Stiftelse.
Det hele starter kl. 13 på Telenor Bygget som ligger i Kjøita 6.
Vi takker for initiativet og håper mange kommer og støtter opp.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits