Fremme!!! (gratulere med dagen.........)

"Vi er fremme og HAR KLART DET"
i går kveld ble siste stavtaket tatt. - Der har gått tilsammen over 600 kilometer - fra kyst til kyst og klatret til 2500 m.o.h.

video:fremme vn680081Det kommer mer utførlig rapport i løpet av dagen - men det viktigste nå er at gjengen er i mål - og at alle har det bra!
De sitter litt fortumlet og tror nesten ikke helt at det er over.

Nå blir det 17. mai


Siste pause før målet - været er det ikke noe å si på.Første synet av sivilisasjon,

Gratulerer alle sammen!Den lokale velkomstkomiteen.
Bloggen gir seg ikke med dette - de er ikke helt hjemme ennå, og det blir enklere å få kontakt via vanlig mobilltelefoner nå.

VI KLARTE DET!!!

Bloggen fortsetter de neste dagene------------------- Ha en fin 17. mai feiring

6 kommentarer

Anne

17.mai.2010 kl.08:24

HIPP HURRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! For en fantastisk bragd!!! I dag feirer vi Norges bursdag, og at denne flotte damegjengen har kommet i mål:) Vi er MEKTIG imponerte, og sender alle de fantastiske damene en stor klem - en ekstra stor hurra hurra hurra for Aud Ingri! Dette er stort:)

Hilsen Astrid og Arvid

William, Leonora og Anne

Tone

17.mai.2010 kl.09:01

Gratulerer!!!!!!! Tar av hatten og bukker i støvet!!! For en jentegjeng!!!! ønsker dere alle en 17.mai-feiring dere garantert ikke vil glemme, og god hjemreise! Tusen takk for at vi fikk "være med" på turen!!!!

Eivind Mediaa

17.mai.2010 kl.10:33

Dobbeltgratulasjon fra Sundspeten. Først med dagen , og så med vel gjenomført bragd !! Var vel litt skeptisk , men alle som var i den minste tvil , har nå fått en skikkelig "Solar Plexus". Ha en fin 17.mai Aud Ingri & Co.

Eivind & Co.

Gard

17.mai.2010 kl.15:35

Veldig bra - og helt riktig dag å komme frem. Gratulerer til alle sammen og spesielt til super Unni. Sender også en hilsen til Richard som har hatt en multimedia rolle som gjør at vi andre har kunnet følge med underveis :-). Hmm - da er det faktisk tid for champagne her på Nordtstrand!

Frank Foss

17.mai.2010 kl.20:00

Fantastisk jenter og Bjørn, gratulerer med dagen og en bragd av en tur! Dere har vist at med stå på vilje og masse humør, er ekstreme mål oppnåelige for "vanlige" folk. Dette er supermotiverende for oss andre. Gratulerer med en fantastisk gjennomført ekspedisjon og god tur hjem til dere alle sammen:)

Anne Elise

18.mai.2010 kl.09:23

Gratulerer med vel gjennomført tur! Me gler oss til å høyre meir når du kjem heim, Marianne, - og lurer på kva det neste målet blir?

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits