17. mai feiring (med litt bismak .....)

Helikopteret som flyr dem ut fra Isotorq flyr fast rute og gjengen måtte dele seg på morgen flighten og ettermiddags flighten for å få plass til alle. Det første helikopter-gjengen kom seg godt avgårde og fikk en fin flytur over isen. De landet tidligere idag (17. mai) og har handlet og gjort seg klar til litt feiring, mens de ventet på de 4 siste som skulle ta ettermiddagsflighten.Så ble helikopteret sendt på en redningsaksjon et annet sted på Grønland - (som ikke har noe med vår ekspedisjon å gjøre), men pilotene ble pålagt hviletid og vi fikk nå følgende melding:

"Da er vi strandet i Isotorq på ubestemt tid - redningsaksjonen krever hviletid for pilotene - og de er det ikke mange av tydeligvis.Nok en kveld med "real turmat" til middag. Stemningen her er sånn godt under middels. hilsen fra Magnhild. Marie, Kristine og Bjørn"


Vi føler med dere, dere skulle jo vært sammen hele gjengen nå!  


Hvis det er noen trøst, så har de som er fremme, oppdaget at deres bagasje ikke er kommet fra Søndre Strømmefjord (der de startet ekspedisjonen) - det er kommet noe bagasje, men den tilhører en annen ekspedisjone som kommer om ca 20 dager!?! - så det blir å gå i samme tøyet - selv om det er vasket!

Vi krysser fingrene og håper på en snarlig løsning .........................Stian Tobiassen er styreleder i Stine Sofies Stiftelse og var hovedtaler under 17- mai feiringen i Grimstad:
http://www.adressetidende.no/article/20100517/NYHETER/100519989

Én kommentar

Katrine Larssen Gudevang

18.mai.2010 kl.18:40

Gratulerer med flott innsats jenter!! Klem og ekstra stor hilsen til Sølvi, Cecilie og Solveig! Hilsen kommer fra fjell og fjord i fagre Sogn!

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits