På vei hjem - (litt dramatikk på Island...)

Gjengen ankom Nuuk med helikopter tidligere idag på vei til Island med rutefly - der traff de flere ekspedisjoner som har måttet gi opp å gå samme ruten,  flere ekspedisjoner har blitt hentet. Jentene har fått bevis for hvor godt forberedt de har vært og ikke minst hvor mye de har bitt tennene sammen - mer om det så snart detaljene kommer.

Å gå 600 kilometer over Grønlandsisen gikk "greit", det er tydeligvis på til og hjemreisen det skal stokke seg til.
Etter henting med båt på iskanten ble gjengen ufrivillig delt i to, og ble ikke gjenforent for over 1 døgn senere på grunn av helikopterproblemer.
Turen fra Norge til Grønland er grundig omtalt i tidligere blogger, men ble svært kronglete på grunn av askeproblemer, tregt flyselskap og tilbakeholdt bagasje - men nok om det.

Nå er de på vei hjem og på flyet fra Grønland til Island landet de på grus i aske og dekkene eksploderte!!! De tar det med fatning og ingenting  biter lenger på denne gjengen. Men nok en gang - alt OK - det skal bli fint å få dem hjem nå!!!
Bilder er på vei og legges ut så snart som mulig...........


NB! - flere nye medialinker nederst i bloggen!


Etter mange spekulasjoner og rykter rundt fingeren til Else, er det på tide å fortelle sannheten. En forfrysning av fingertuppen er resultatet. Men det går helt greit med både "tuppen" og "Lillemor".Fra morgenen idag var det helikopter-transport på programmet. Så videre med rutefly til Island.


19. mai det 10 år siden de brutale barnedrapene i Baneheia i Kristiansand, og Stine Sofies Stiftelse markerer dette med å lansere tidenes holdningskampanjen "For barnas beste, må du tørre å tenke det verste".

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits